Een jaar voorbij…

2016 is bijna voorbij, een bewogen jaar voor velen, voor ons een eerste jaar in Coevorden.

Wat is er veel veranderd in een jaar tijd! Leek de winkel zo vol in het begin, als ik terug kijk in de foto’s merk ik, dat door het jaar heen, de winkel pas zijn vorm heeft gekregen zoals het nu is: werkelijk een ‘good life that starts at home’… Sense With, wat bedoelen we daarmee eigenlijk? Sense With is  vrij vertaald ‘met gevoel’. En dat is het ook: met gevoel vorm gegeven en datzelfde gevoel doorgeven aan de klant. Met gevoel bij iemand het interieur vormen, advies geven, een praatje houden, en samenstellen… Met gevoel lekkere dingen maken en serveren, met gevoel collecties samenstellen en toevoegen.

Ik kijk terug op een heel erg leuk jaar, waarin ik veel heb geleerd, mensen heb ontmoet, vrienden heb gemaakt, verhalen achter mensen heb leren kennen, veel gelachen en soms een traan gelaten. Een stimulans heb gekregen om door te gaan op de manier zoals ik doe. De weg blijven volgen van hart en verstand gecombineerd, met passie en overtuiging. Misschien soms opboksen tegen de bierkaai, maar heee, ik ben een recht-door-zee-Rotterdamse die voor woelige wateren niet terug deinst en fier ingaat tegen de stroming.

Dus kom maar op 2017: ik ben er helemaal klaar voor!

Iedereen een heel fijn Oud & Nieuw en: MAAK er wat van in 2017! Wees lief voor elkaar, help elkaar, wees gelukkig in de keuzes die je maakt en hopelijk gebeurt dat allemaal in goede gezondheid…

teastart

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s