…een beetje zomer in de winter…

Sinds kort zijn de delicatessen uitgebreider geworden bij Sense With. Zo is onder andere het merk Marchesi Di San Giuliano toegevoegd, een ambachtelijk en volledig biologisch familiebedrijf , gelegen tussen Catania en Seracusa in Sicilie, met een zeer grote fruitgaard van 55 ha met oa bloedsinaasappels, citroenen, limoenen en mandarijnen, waarvan de oudste aanplant nu dateert uit 1800!

De receptuur is al eeuwen een familiegeheim, ( de familie beheert het Estate al ruim 800 jaar)  maar sinds 1980 worden een aantal gebruikt in de producten zoals u bij Sense With vind en volledig met de hand vervaardigd wordt door eigen personeel. Er worden geen conserveer- en geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Alles is puur natuur.

146

Nu kunt u dus ook al deze heerlijkheden vinden in ons delicatessenschap:

  • Clementine en Tangerine marmalades
  • Orange slices on syrup
  • Orange Blossom Sicilian Honey

Ieder stuks fruit wordt met de hand geschild, gesneden en verwerkt, waarna de potten opgeslagen worden totdat ze worden geleverd. 3-sangiuliano-28

mijn favoriet:  Orange slices on syrup. Hele schijven sinaasappel, vers ingelegd in brandy siroop, overheerlijk voor verwerken op een taart. Een uitdaging om deze eens als Cake Of The Day te maken voor de schenkerij van Sense With!

san-giuliano-14

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s